"Bobo" Eriksson nickade in Torpshammars segermål mot Nedansjö på stopptid

11 aug 2021 Div. 5 Medelpad

Nedansjö tog ledningen i slutet av den första halvleken men Torpshammar replikerade direkt i den andra
1-1 såg ut att stå sig.
Då veteranen Magnus "Bobo" Eriksson nickade in en hörna i den 92:a minuten.
– Rättvis seger då det nestadels var spel mot ett mål, säger Torpshammars spelande tränare Patrik Högdahl.

Torpshammar hade kanske flest chanser under den första halvleken men det var gästande Nedansjö som tog ledningen i den 45:e minuten sedan Marcus Jonsson hunnit före hemmamålvakten på en för snävt slagen hemåtpass.

Nästan direkt i den andra utjämnade Torpshammar. Patrik Högdahl slog en frispark som Hussein Sadegi höll sig framme på och petade in returen.

Hemmalaget hade mycket boll medan gästerna backade hem/blev nedtryckta men något avgörande mål såg det inte ut att bli. Men så i den sista matchminuten gick veteranen Magnus "Bobo" till väders på Tomas Deckers hörna och ostoppbar nickade han in Torpshammars vinstmål.

– Rättvis seger då det stundtals var spel mot ett mål även om vi hade svårt att bryta ner dem och skapa riktigt vassa chanser. Men i gengäld gör vi mål på två fasta situationer och då får man vara nöjd, säger Torpshammars spelande tränare Patrik Högdahl.

– Tyvärr släpper vi in alldeles för många mål på fasta situationer just nu, mot Kuben och Kovland var det frisparkar och idag var det frispark och em hörna, så det är något vi får träna på framöver. Annars gör vi en skaplig första halvlek men i andra fick de mer tryck på oss och kan vända. Nä, det här var en slätstruken insats idag och vi får ladda om för revansch nästa onsdag mot Fränsta hemma, säger Nedansjös coach Christer Söder.

I ett starkt Torpkollektiv stack högerbacken Ali Rahimi ut det där extra och visade upp spelskicklighet och fin offensiv.

I Nedansjö kan de flesta bättre.

TORPSHAMMARS IF - NEDANSJÖ IK 2-1
0-1 Marcus Jonsson (45)
1-1 Hussein Sadegi (47)
2-1 Magnus Eriksson (90)
Domare: Hussein Abukar Osman, Östersund
Publik: känns som man slutat att räkna den?...
Matchfakta

Det blir två division 5-grupper i år - spelordningen klar

17 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Spelprogram, tabell, resultat & matchfakta: ⚽️ Grupp 1 (Västra) ⚽️ Grupp 2 (Östra)  

Läs mer

Helgens träningsmatcher för våra division 5-lag - så spelas de och så gick det

14 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Några av våra lag i Medelpadsfemman har träningsspelat i helgen och bland annat lade Sidsjö-Böle fjolårets tabelltvåa i fyran Essvik på rygg och Wiska...

Läs mer

Alex vann tränarmötet över brorsan Juan och Svartvik U tog hem en uddamålsseger

6 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Två träningsmatcher spelades idag för våra division 5-lag. I den första besegrade Sundsvalls FF division 4-laget Selånger 2 med 2-0 och i den andra va...

Läs mer

Duo från Nedansjö förstärker Stöde plus tre som gör comeback

4 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Stöde IF förstärjker truppen, bland annat med två spelare från "nedlagda" Nedansjö IK Patrik "Putte" Nilsson och Viktor Bergman Gullmark. Dessutom gör...

Läs mer

Kuben 2 tog hem målrik match över Alnö U: "Effektivare"

1 apr 2024 Div. 5 Medelpad

Alnös Utvecklingslag hämtade in ett 0-2-underläge mot Kuben 2 men då gjorde "Tigerungarna" ett ryck igen i målprotokollet fram till 5-2 innan gästerna...

Läs mer