Nedansjö hämtade upp dubbla underlägen och knep poäng på Släda IP

28 maj 2023 Div. 5 Medelpad

Nedansjö hamnade i dubbla underlägen med lyckades vrida sig ur dem och kunde åka hem med poäng från den vackert belägna Släda IP efter en sen kvittering.
- En jämn match mellan två spelande lag, säger Nedansjös tränare Joakim Bühler-Wiking.

Igår föll Alnös A-lag tungt (efter två självmål) i sin hemmapremiär på Släda.
Idag var det andralagets tur att begå sin naturgräspremiär hemma då Nedansjö gästade. Ett NIK som vann sin match i veckan med 11-1!

Första målet föll strax innan halvtimman spelad. Samuel Björkstig slog ett långt diagonalpass till Ville Silfvernagel som drog till med ett studsande skott som gick in via Nedansjökeepern.
Ledningen stod sig till timman då Andreas Sundkvist vann boll högt upp i planen, petade fram den några meter innan han drog till och bollen skruvade sig snyggt in i bortre krysset.

Med kvarten kvar återtog hemmalaget ledningen. Filip Hessler drev bollen in från kanten och spelade snett inåt bakåt till Khalil Masri som mötte direkt och bollen satt som ett streck stenhårt upp i nättaket.

Nedansjö skulle emellertid visa moral och komma tillbaka en andra gång. I den 82:a minuten slog Jonas Åström ett perfekt vänsterinlägg in i boxen där Jakob Hiltunen snyggt nickade in kvitteringen.
Båda lagen gick sedan för ett segermål men förmådde inte bryta ner respektive försvar en gång till och slutresultatet kunde skrivas till 2-2. (82)

- En jämn match mellan två spelande lag. Vi hittade bra vägar genom mittfältet framåt och skapade en hel del chanser men var lite för ineffektiva i avsluten. Är ändå nöjd med en poäng då vi kom tillbaka från två underlägen, säger Nedansjös tränare Joakim Bühler-Wiking.

- Besviken då vi ville att samtliga poäng skulle vara kvar på ön. Men vi kom ner i deras tempo och förmådde oss inte att ta oss ur det, säger en besviken Salo Gavador, tränare i Alnö 2.

Andreas Sundkvist gjorde ett fantastiskt mål och bara den ger överbetyg. Mycket bra var åter Patrik "Putte" Nilsson på sin vänsterbacksplats.
Ingen i Alnö 2 passerade nålsögat för godkänt.

 

Alnö IF 2Nedansjö IK

Alnö IF 2 - Nedansjö IK 2-2
28 maj 2023 - 12:30 - Släda IP
1-0 Ville Silfvernagel (27)
1-1 Andreas Sundkvist (60)
2-1 Khalil Masri (75)
2-2 Jakob Hiltunen (82)
Domare: Danyar Tari
Publik:
Matchfakta

Det blir ingen match uppe på Hemmanet i afton: "Djupt beklagligt"

19 sep 2023 Div. 5 Medelpad

Nedansjö tvingas lämna walk over ikväll vilket betyder 3-0 för Svartvik.- Det är med stor sorg att vi måster lämna w.o. Vi har 30 spelare på papperet ...

Läs mer

Firma Johansson & Nerkman producerade elva av Svartviks 13 mål mot Stöde

17 sep 2023 Div. 5 Medelpad

Daniel Johansson gjorde sex mål och radarkompisen Christoffer fem när Svartvik krossade stackars Stöde med hela 13-0.- En av målsättningarna innan säs...

Läs mer

Ketchupflaskan i topp sista dryga kvarten när Timrå avgjorde mot Wiskan

17 sep 2023 Div. 5 Medelpad

Med dryga kvarten kvar ledde Timrå bara med 1-0 hemma mot jumbon Wiskan.Men sedan gick ketchupflaskan i topp och när domarens slutsignal ljöd lyste 6-...

Läs mer

Hattrick av Olle Nordberg när Sidsjö-Böle gjorde 5-0 i första halvlek mot Nedansjö

17 sep 2023 Div. 5 Medelpad

Med ett hattrick sköt och nickade Olle Nordberg gästande Nedansjö i sank under den första halvleken som slöt 5-0.- Vi gör årets sämsta halvlek alla ka...

Läs mer

Södermalm avgjorde efter paus mot Söråker: "Stabilt rakt igenom"

17 sep 2023 Div. 5 Medelpad

Södermalm besegrade Söråker i en fysisk tillställning på Kustängen med 3-1 sedan man avgjort i den andra halvleken med två mål.- Det var stabilt rakt ...

Läs mer

Hattrick av Victor Andersson när Sundsvalls FF vann målrikt möte med Alnö 2

15 sep 2023 Div. 5 Medelpad

Sundsvalls FF drog ifrån till en 4-1-ledning tack vare Victor Anderssons hattrick men Alnö 2 knaprade in två gånger om och det blev spänning på slutet...

Läs mer